جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه و شرایط دانشجویان شرکت کننده

در خصوص ثبت نام در بیست و هشتمین جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه، دانشجویان می توانند از 20 مهر لغایت 4 آبان ماه، با مراجعه به سایت  http://portal.saorg.ir ثبت نام نمایند.

شرایط شرکت در انتخاب دانشجوی نمونه ؛

حداقل معدل کل برای شرکت دانشجویان در این رقابت در مقطع کارشناسی 16، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی(phd) 17 می باشد.

دانشجویان پس از طی حداقل 4 نیمسال در مقطع کارشناسی،دو نیمسال در مقطع کارشناسی ارشد و پس از گذراندن آزمون جامع در مقطع دکتری می توانند در این رقابت شرکت نمایند.

نداشتن سابقه سنواتی برای شرکت در فراخوان بعنوان شرط ورود الزامی است(کارشناسی 8 نیمسال،کارشناسی ارشد 4 نیمسال و دکتری تخصصی 8 نیمسال می باشد).

دانشجویانی که پس از فراخوان جشنواره فارغ التحصیل می شوند در صورت نداشتن سنوات تحصیلی می توانند در اولین فراخوان سال آینده در همان مقطع شرکت نمایند.

کسب حداقل امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی،فرهنگی-اجتماعی برای شرکت در این رقابت الزامی است.

هر دانشجو صرفا برای یکبار در هر مقطع تحصیلی می تواند بعنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شود.

شرط سنی شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه حداکثر 40 سال می باشد.

متقاضیان می توانند بر اساس شرایط ذیل به مرحله کشوری راه یابند:

دانشجویان مقطع کارشناسی حداقل 64 امتیاز

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حداقل 65 امتیاز