1403/1/14 سه‌شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور استان تهران

ضمن تبریک مجدد به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه پیام نور استان تهران، به اطلاع می‌رساند: کلیه نو دانشجویان عزیز می‌توانند تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir نسبت به انجام پذیرش الکترونیکی خود اقدام نمایند. در ضمن تمام مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران در روزهای ۱۴، ۱۵، ۱۶ و جمعه ۱۷ فروردین؛ به منظور تکمیل ثبت نام باز هستند. پذیرفته شدگان محترم می توانند با در دست داشتن مدارک شناسایی و تحصیلی خود به مراکز و واحدهای مورد نظر خود مراجعه نمایند.