برگزیده ها
1402/12/27 یکشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور
قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی

.

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه پیام نور، به اطلاع می‌رساند: کلیه نودانشجویان عزیز می‌توانند از امروز ۲۶ اسفند ماه با مراجعه به سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir نسبت به انجام پذیرش الکترونیکی خود اقدام نمایند. شناسه كاربری برای ورود به سامانه گلستان به صورت شماره پرونده k022 و گذرواژه شماره ملی می‌باشد. (در صورتيكه در ابتدای كد ملی رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد) به طور مثال برای داوطلبی با شماره پرونده 38243824 نام کاربری به شکل زیر خواهد بود : k02238243824 پس از ورود مطابق دستور العمل مراحل پذیرش نهائی انجام گردد. کلیه پذیرفته شدگان باید تائیدیه تحصیلی خود را از سامانه emt.medu.ir دریافت نمایند. همچنین پذیرفته شدگان پسری که کارت معافیت یا پایان خدمت ندارند باید از طریق سامانه sakha.epolice.ir جهت صدور معافیت تحصیلی اقدام نمایند.

کلیه نودانشجویان عزیز می‌توانند تا 14 فروردین 1403 با مراجعه به سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir نسبت به انجام پذیرش الکترونیکی خود اقدام نمایند. شناسه كاربری: شماره ملیk022 و گذرواژه: شماره ملی (در صورتيكه در ابتدای كد ملی رقم صفر وجود داشته باشد بايد فقط هنگام درج گذرواژه ثبت گردد) به طور مثال برای داوطلبی با شماره ملی 0051111111 ، نام کاربری و گذرواژه به شکل زیر خواهد بود : شناسه کاربری: k02251111111 گذرواژه: 0051111111 پس از ورود مطابق دستورالعمل، مراحل پذیرش انجام گردد.