1402/9/15 چهارشنبه
پیام ریاست دانشگاه در سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو

دکتر افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.
متن پیام ایشان به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم ضمن تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان عزیز امیدوارم دانشجویان ما بتوانند با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی)و با عزمی جهادگونه در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و با قرارگرفتن در مسیر رشد و تعالی، تولید دانش، نوآوری و کارآفرینی، زمینه پیشرفت همه جانبه کشور را فراهم کنند و میهن عزیزمان را به جایگاهی شایسته برسانند.بی شک این مهم بدون وجود زیرساخت های کلان مدیریتی و آموزشی میسر نخواهدبود.از این رو ارتقاء نظام علمی کشور، توسعه‌ جمعیت دانشجویان، عدالت آموزشی و افزایش اماکن دانشگاهی،همواره جزء اهداف عالیه دانشگاه پیام نور بوده است که با تکیه بر سرمایه‌هایی ارزشمند چون شما دانشجویان،این سال‌ها در تلاش برای وصول به آن بوده ایم چرا که اعتماد به روش و منش دانشجویان فرهیخته که پیشگامان عرصه علم و آگاهی هستند همیشه موجب صیانت و سیادت جامعه‌ دانشگاهی است.اینجانب روز۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی دانشجویان آگاه که آتیه‌سازان امروز و فردای این سرزمین اند گرامی داشته و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی،پژوهشی،فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.
وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران