1399/12/13 چهارشنبه
افتخار آفرینی در مرکز تهران شرق
دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق در جشنواره کشوری رویش رتبه 1 و 2 را کسب کردند

دو تن از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق جزو برگزیدگان چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه‌ پیام نور شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق؛ اختتامیه چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه پیام نور صبح روز سه‌شنبه مورخ ۱۲ اسفند‌ماه سال جاری با شرکت دانشجویان دانشگاه های پیام نور سراسر کشور برگزار شد.

جشنواره رویش رقابتگاه دانشجویان فعال عرصه های مختلف دانشگاهی با ارایه طرح های نو و جایگاه تمرین و تقویت کار فردی و جمعی است.
دو تن از دانشجویان مرکز تهران شرق توانستند رتبه های برتر در بخش های مختلف را به خود اختصاص دهند،

این دانشجویان توانستند با ارائه طرح و ایده های خلاقانه در بخش‌های مختلف رتبه اول و دوم شایسته تقدیر را بدست بیاورند.
اسامی دانشجویان برگزیده  در چهارمین جشنواره کشوری رویش
-  پوستر، محمدعلی ناصری، رتبه 1، تهران شرق